T T

Computer

Publicatiedatum 04-05-2020

Ken je ze, mensen die het altijd over hun computer hebben of er achter zitten?

Als zij het over een menu hebben gaat het beslist niet over hun lievelingsgerecht, maar over een computerprogramma.

Ik ken zo'n fanatiekeling. Voor zijn werk zit hij de hele dag in de auto, op weg naar cliënten met computerstoringen. 's Avonds heeft hij zo nu en dan telefoondienst, lost dan de problemen op of maakt een afspraak om langs te komen.

De vrije avonden brengt hij door achter de computer. Behalve de computer heeft hij ook een vrouw. Hoe dat er in de praktijk uitziet laat zich wel raden. Zij is politie agente en hopelijk net zo bezeten van haar werk als haar man en kruipt zij in haar vrije tijd achter een verkeerszuil. Nu maar hopen dat zij zich amuseert.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties
Reageer op dit verhaal
Captcha code
Het DNA van Roosendaal

Het DNA van Roosendaal

Bert Mathijssen mag met recht een Bekende Roosendaler worden genoemd. In september 2013 sprak hij plaatsgenoten toe over wat volgens hem het DNA van Roosendaal is. Bert was zo goed om zijn verhaal met ons te delen via de verhalenbank. Ga er maar eens goed voor zitten en laat u door hem meenemen door de tijd.

> Lees meer
Onkuisheid biechten

Onkuisheid biechten

Met lood in zijn schoenen liep Harry naar de biechtstoel. Hij was er van overtuigd dat hij een doodzonde had begaan. Wat zou de kapelaan hiervan zeggen?

> Lees meer
Mijn wondervolle reis

Mijn wondervolle reis

Tijdens de Nationale Museumweek nam Irma Hopstaken-Oostvogels contact met ons op. Het dagboek van haar vader bevat prachtige verhalen en tekeningen. In dit verhaal beschrijft hij zijn wondervolle reis in september 1953.

> Lees meer