T T

Computer

Publicatiedatum 04-05-2020

Ken je ze, mensen die het altijd over hun computer hebben of er achter zitten?

Als zij het over een menu hebben gaat het beslist niet over hun lievelingsgerecht, maar over een computerprogramma.

Ik ken zo'n fanatiekeling. Voor zijn werk zit hij de hele dag in de auto, op weg naar cliënten met computerstoringen. 's Avonds heeft hij zo nu en dan telefoondienst, lost dan de problemen op of maakt een afspraak om langs te komen.

De vrije avonden brengt hij door achter de computer. Behalve de computer heeft hij ook een vrouw. Hoe dat er in de praktijk uitziet laat zich wel raden. Zij is politie agente en hopelijk net zo bezeten van haar werk als haar man en kruipt zij in haar vrije tijd achter een verkeerszuil. Nu maar hopen dat zij zich amuseert.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties
Reageer op dit verhaal
Captcha code
Stormramp en watersnood 1953 (de nacht van 31 januari op 1 februari)

Stormramp en watersnood 1953 (de nacht van 31 januari op 1 februari)

De belevenis van een 7-jarig meisje vanuit een houten Oostenrijkse woning.

 

> Lees meer
Mijn ouders & Pater Alphons

Mijn ouders & Pater Alphons

Na het bombardement op Roosendaal in mei 1940 met veel slachtoffers en verwoestingen, begint het verzet tegen de Duitse bezetting vanuit een gevoel van onrechtvaardigheid. Mijn vader Adrianus (Janus) van Haperen (1917-1991) onderneemt vanaf het begin van de oorlog samen met vriend Wim Nuijts risicovolle acties in het ondergrondse verzet

> Lees meer
Mijn ouders & Pater Alphons

Mijn ouders & Pater Alphons

Na het bombardement op Roosendaal in mei 1940 met veel slachtoffers en verwoestingen, begint het verzet tegen de Duitse bezetting vanuit een gevoel van onrechtvaardigheid. Mijn vader Adrianus (Janus) van Haperen (1917-1991) onderneemt vanaf het begin van de oorlog samen met vriend Wim Nuijts risicovolle acties in het ondergrondse verzet.

> Lees meer