T T

Routebeschrijving

Per trein

Bij het verlaten van het station loopt u in circa 10 minuten naar het Tongerlohuys. Vanuit het station loopt u rechts de Stationsstraat in (deze straat loopt evenwijdig aan de spoorlijn). U gaat links de Ludwigstraat in. Aan het einde gaat u weer links (Vughtstraat) en neemt u de eerste straat rechts (Domineestraat). U slaat de eerste straat linksaf en u ziet het Tongerlohuys aan uw rechterzijde. Het Tongerlohuys is te bereiken via de ingang van grand café Over de Tong, gelegen aan het Tongerloplein. Om hier te geraken, gaat u net vóór het Tongerlohuys rechtsaf de Kerkstraat in. Over de Tong bevindt zich na circa 50 meter aan de linkerkant van het plein.

 

Per auto

Vanuit de richting Breda
Via de rijksweg A-58 de afslag Roosendaal-Oost (afritnummer 23) nemen. Einde afrit rechtsaf (Van Beethovenlaan) in de richting van het centrum. Via de Ring-rotonde rechtdoor de Dunantstraat inslaan tot T-splitsing (einde weg). Linksaf slaan (Burgemeester Prinsensingel) en vervolgens de eerste straat rechtsaf (Nieuwstraat). Na circa 200 meter bereikt u de ingang van de Biggelaar garage. Het Tongerlohuys is te bereiken via de ingang van grand café Over de Tong, gelegen aan het Tongerloplein.


Vanuit de richting Nispen / België
U rijdt de afslag Roosendaal-Zuid voorbij en blijft rechtdoor rijden richting centrum. U passeert de viaducten (onderdoor) 'Churchillpoort' en 'Zuidpoort' tot aan de T-splitsing (RING) met verkeerslichten. Hier slaat u rechtsaf. U rijdt tot de ring-rotonde (Van Beethovenlaan) en gaat hier linksaf (Dunantstraat). U rijdt door tot de T-splitsing (einde weg). Linksaf slaan (Burgemeester Prinsensingel) en vervolgens de eerste straat rechtsaf (Nieuwstraat). Na circa 200 meter bereikt u de ingang van de Biggelaar garage. Het Tongerlohuys is te bereiken via de ingang van grand café Over de Tong, gelegen aan het Tongerloplein.

 

Vanuit de richting Bergen op Zoom
Op de rijksweg A-58 de richting Roosendaal (rijksweg A17) volgen. U neemt de afslag Roosendaal-West (afritnummer 19). Aan het einde van de afrit linksaf (Burgemeester Freijterslaan) en volg de weg tot aan de T-splitsing (RING) met verkeerslichten (na rotonde en viaduct spoorweg). Daar slaat u linksaf en neemt u de tweede straat rechts (Vughtstraat). Vervolgens gaat u de tweede straat rechts (Burgemeester Prinsensingel) en daarna neemt u wederom de tweede straat rechts (Nieuwstraat). Na circa 200 meter bereikt u de ingang van de Biggelaar garage. Het Tongerlohuys is te bereiken via de ingang van grand café Over de Tong, gelegen aan het Tongerloplein.


Vanuit de richting Rotterdam
Op de rijksweg A17 richting Roosendaal volgen. U neemt de afslag Roosendaal-West (afritnummer 19). Aan het einde van de afrit linksaf (Burgemeester Freijterslaan) en volg de weg tot aan de T-splitsing (RING) met verkeerslichten (na rotonde en viaduct spoorweg). Daar slaat u linksaf en neemt u de tweede straat rechts (Vughtstraat). Vervolgens gaat u de tweede straat rechts (Burgemeester Prinsensingel) en daarna neemt u wederom de tweede straat rechts (Nieuwstraat). Na circa 200 meter bereikt u de ingang van de Biggelaar garage. Het Tongerlohuys is te bereiken via de ingang van grand café Over de Tong, gelegen aan het Tongerloplein.

U kunt uw auto kwijt in parkeergarage Biggelaar op slechts 2 minuten lopen van Tongerlohuys, in parkeergarage De Nieuwe Markt of in het Emile van Loonpark (alle betaald parkeren).