T T

Digitale rondleiding Philipsexpositie

17-02-2016

Inmiddels hebben al duizenden belangstellenden de Philipstentoonstelling in Museum Tongerlohuys bezocht. Nog anderhalve week, dan sluit niet alleen de tentoonstelling over het Roosendaalse lichtpaleis, maar ook het museum voor een grootscheepse verbouwing. Voor degenen die de tentoonstelling al hebben bezocht, maar nog even willen nagenieten of voor degenen die geen kans hebben gekregen zelf te komen, heeft Gert-Jan Houtepen (Google gecertificeerde fotograaf) een digitale rondleiding door de tentoonstelling op Google Street View gepubliceerd.

De rondleiding start op het voorplein van het museum. Via de pijlen navigeert u zo door de voordeur naar binnen, waar de tentoonstelling start. Alle ruimtes op de begane grond zijn toegankelijk en bovendien kunt u 360 graden ronddraaien en inzoomen op de tekstpanelen. Het is net alsof u zelf door het museum wandelt. Ook enkele fragmenten van de films uit de periode 1966 tot en met 2015 die in de tentoonstelling worden vertoond, kunt u via de online tentoonstelling bekijken. Zelfs de Tongerlotuin is niet vergeten, want daar kunt u de manshoge Philipsletters bekijken.

>> Klik hier om de digitale rondleiding te openen <<

De Philipstentoonstelling in het museum kunt u nog tot en met zondag 28 februari bekijken. Museum Tongerlohuys is geopend van dinsdag tot en met zondag van 14 tot 17 uur. Hier kunt u ook de door Captis Media samengestelde dvd met Philipsfilmfragmenten verkrijgen. De film duurt twee uur en bevat ook beelden van de afscheidsbijeenkomst op 12 december 2015 in De Kring.

2127687787