T T

De échte Schatjes? Dat zijn natuurlijk de Roosendalers!

De échte Schatjes? Dat zijn natuurlijk de Roosendalers! 23-06-2018

Platvorm R vraagt alle Roosendalers, jong en oud, om in de fotoboeken te duiken en op zoek te gaan naar hun oude schoolfoto’s. Bij de tentoonstelling Schatjes, vanaf 30 juni in de tuin van het Tongerlohuys, worden die foto’s op een bijzondere manier geëxposeerd.

Aan de waslijn

Alle schoolfoto’s worden afgedrukt op weerbestendig materiaal en aan waslijnen in de tuin opgehangen. Niet toevallig valt deze bijzondere presentatie samen met de tentoonstelling Reis door Roosendaal in 750 dingen die van 1 juli tot en met 11 november in het Tongerlohuys en andere delen van de stad te zien is. Wij denken dat het een prachtig gezicht wordt: al die Roosendaalse Schatjes, wapperend aan de waslijn in die mooie museumtuin!

Digitale foto's

Eerder organiseerde Platvorm R in het Tongerlohuys onder de naam Schatjes al twee andere presentaties, één met gevelornamenten en één met carnavalsversieringen. Maar de échte Schatjes van Roosendaal zijn natuurlijk de Roosendalers zelf! Platvorm R nodigt daarom iedereen die in Roosendaal woont uit om een schoolfoto in te sturen. Zij ontvangen foto’s graag in digitale vorm, via de mail.

Hoe maak je je foto digitaal?
·         Maak er een foto van met je telefoon
·         Maak een scan van de foto in een scanapparaat
·         Maak een scan van de foto met een scan-app op je mobiele telefoon

Mail je schoolfoto naar 750schatjesroosendaal@gmail.com. Vermeld erbij: je naam en je leeftijd. Door je foto in te sturen, geef je toestemming voor het exposeren van de foto in de tuin van het Tongerlohuys en gebruik van de foto bij promotie van de tentoonstelling.

Platvorm R hoopt dat er vanaf 30 juni 750 Roosendaalse Schatjes in de tuin van het Tongerlohuys stralen! Op vertoon van je toegangskaart voor de tentoonstelling Reis door Roosendaal in 750 dingen krijg je de afdruk van je schoolfoto gratis mee als de tentoonstelling is afgelopen.