T T

Nieuws

Zoeken
 • Digitale rondleiding Philipsexpositie

  17-02-2016

  Voor degenen die de tentoonstelling al hebben bezocht, maar nog even willen nagenieten of voor degenen die geen kans hebben gekregen zelf te komen, heeft Gert-Jan Houtepen (Google gecertificeerde fotograaf) een digitale rondleiding door de tentoonstelling op Google Street View gepubliceerd.

  Lees meer »
 • Roosendalers met hun favoriete voorwerp

  10-10-2012

  Voor de tentoonstelling Nog Nooit Vertoond! heeft Museum Tongerlohuys bekende en onbekende Roosendalers gevraagd naar hun favoriete voorwerp. Wat zouden ze als eerste meenemen als er brand uitbreekt? Welk voorwerp zou in een museum thuishoren? 

  Lees meer »
 • Collage Plein 7

  11-09-2012

  Tijdens het festival Plein 7 hebben verschillende bezoekers onder leiding van Heleen Bastiaensen gewerkt aan een collage. Het kunstwerk is nu klaar!

  Lees meer »
 • Monument met een ziel

  28-10-2010

  Op woensdag 3 november vindt in Museum Tongerlohuys een bijeenkomst plaats met als thema 'Monument met een ziel. Het Tongerlohuys ouder dan gedacht'.

  Lees meer »
 • Nieuwsbrieven

  29-01-2010

  Voorheen bracht het museum  een aantal keer per jaar een nieuwsbrief uit met daarin informatie over tentoonstellingen, de collectie en andere actuele zaken die in het museum spelen. Deze nieuwsbrief is inmiddels vervangen door onze pagina's op social media en het maandelijkse activiteitenoverzicht. 

  Lees meer »