T T

Faciliteiten

Horeca

Museumbezoekers stappen het Tongerlohuys binnen via grand café Over de Tong. Hier vliegen de smaken u om de oren. Ieder gerechtje is afgestemd op één van de smaakpapillen en wordt geserveerd op een leuke manier. Geniet van een lekker kopje koffie van Van den Biggelaar, een overheerlijke lunch, diner of borrelplank. Openingstijden: dinsdag t/m zondag vanaf 11.30 uur voor de lunch.

Erfgoedwinkel

Voor een leuk aandenken aan uw bezoek aan het Tongerlohuys kunt u in de erfgoedwinkel in de corridor terecht. Hier vindt u speelgoed, souvenirs, lekkere streekproducten en interessante boeken over de geschiedenis van Roosendaal. De winkel is geopend tijdens de openingstijden van het museum en ook toegankelijk zonder entreebewijs.

HIP

Het Historisch Informatie Punt (HIP) is geopend van woensdag t/m vrijdag van 13.30 tot 17.00 uur. Het HIP is gratis toegankelijk, meld u zich dan wel even als HIP-bezoeker bij de kassa.

Pinnen

De entreeprijs kunt u bij de kassa in grand café Over de Tong als pinbetaling voldoen.

Garderobe/kluisjes

In de garderobe kunt u uw jas kwijt. Speciaal voor tassen en andere bagage zijn er gratis kluisjes beschikbaar.

Toegankelijkheid

Na de verbouwing in 2016 is het Tongerlohuys geschikt voor mindervaliden en rolstoelgebruikers. Dankzij liften en rolstoelhellingen kunnen zij overal in het erfgoedcentrum terecht, ook op de eerste etage. Ook geleidehonden heten we graag van harte welkom in het erfgoedcentrum.

Heeft u vragen over de faciliteiten in het museum? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0165-555 555.