T T

Activiteiten

Zoeken
 • Verhalen van oorlog en vrijheid

  Verhalen van oorlog en vrijheid

  te zien tot en met 18 januari 2020

  Verhalen van ooggetuigen en nabestaanden komen tot leven in deze aangrijpende expositie die nog tot en met 18 januari 2020 te zien is in ons museum.

  Lees meer »
 • Bezoek commandomuseum

  Bezoek commandomuseum

  30 juli 2019 t/m 3 december 2019

  Onderdeel van de expositie Verhalen van oorlog en vrijheid is de serie weekendactiviteiten in en om het Tongerlohuys. Een van die activiteiten is een bezoek aan het commandomuseum.

  Lees meer »
 • Historische wandeling

  Historische wandeling

  7 september 2019 t/m 4 januari 2020

  Onderdeel van de expositie Verhalen van oorlog en vrijheid is de serie weekendactiviteiten in en om het Tongerlohuys. Een van die activiteiten is een historische wandeling.

  Lees meer »
 • Ontmoet vrijheid

  Ontmoet vrijheid

  21 september 2019 t/m 30 november 2019

  Onderdeel van de expositie Verhalen van oorlog en vrijheid is de serie weekendactiviteiten in en om het Tongerlohuys. Een van die activiteiten is een tafelgesprek over Leven in vrijheid onder de titel Ontmoet vrijheid.

  Lees meer »
 • Slag om de Schelde

  Slag om de Schelde

  19 oktober 2019

  Onderdeel van de expositie Verhalen van oorlog en vrijheid is de serie weekendactiviteiten in en om het Tongerlohuys. Een van die activiteiten is een bezoek aan de (Canadese) oorlogsbegraafplaats.

  Lees meer »
 • Re-enactment

  Re-enactment

  25 t/m 27 oktober 2019

  Onderdeel van de expositie Verhalen van oorlog en vrijheid is de serie weekendactiviteiten in en om het Tongerlohuys. Een van die activiteiten is een simulatie van een Duits oorlogskamp.

  Lees meer »