T T

Activiteiten

In het Tongerlohuys worden interessante en leuke activiteiten georganiseerd voor verschillende doelgroepen. We hopen u snel bij één of meerdere van deze activiteiten te mogen verwelkomen!
Zoeken
 • Online lezing over Mariagaard

  Online lezing over Mariagaard

  29 mei 2020

  Op de dag dat Mariagaard 403 jaar geleden is gesticht, verzorgt stadshistoricus Joss Hopstaken een online lezing over dit pittoreske stukje Roosendaal. Mocht u de datum niet direct op het netvlies hebben: dat is op vrijdag 29 mei. De lezing start om 14.30 uur. 

  Lees meer »
 • We gaan weer open!

  We gaan weer open!

  2 juni 2020

  Na de persconferentie van 19 mei werd duidelijk dat de maatregelen iets versoepeld kunnen worden. Dat betekent dat we weer open kunnen. Natuurlijk houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM. Daarom hebben we de nodige maatregelen genomen en vragen we uw medewerking en begrip. Maar wat is het fijn om te kunnen zeggen: vanaf dinsdag 2 juni bent u weer van harte welkom in ons museum!

  Lees meer »
 • TONG IV Send in the clowns

  TONG IV Send in the clowns

  t/m 23 augustus 2020

  In TONG IV Send in the clowns krijgen vijf Roosendaalse hedendaagse kunstenaars de vrijheid om te spelen met de vaste collectie van museum Tongerlohuys, én er met eigen kunstwerken op te reageren. Een bijzondere uitwisseling tussen historisch en hedendaags, en tussen 'oud' en 'nieuw'.

  Lees meer »
 • Maak kennis met de kunstenaars van TONG IV

  Maak kennis met de kunstenaars van TONG IV

  t/m 23 augustus 2020

  Ons museum is op dit moment helaas gesloten. Dat betekent dus ook dat de expositie TONG IV voorlopig niet te bezoeken is. Maaru kunt wel kennismaken met de kunstenaars! 

  Lees meer »