T T

Activiteiten

Zoeken
 • Verhalen van oorlog en vrijheid

  Verhalen van oorlog en vrijheid

  te zien tot en met 18 januari 2020

  Verhalen van ooggetuigen en nabestaanden komen tot leven in deze aangrijpende expositie die nog tot en met 18 januari 2020 te zien is in ons museum.

  Lees meer »
 • Bezoek commandomuseum

  Bezoek commandomuseum

  t/m 3 december 2019

  Onderdeel van de expositie Verhalen van oorlog en vrijheid is de serie weekendactiviteiten in en om het Tongerlohuys. Een van die activiteiten is een bezoek aan het commandomuseum.

  Lees meer »
 • Historische wandeling

  Historische wandeling

  t/m 4 januari 2020

  Onderdeel van de expositie Verhalen van oorlog en vrijheid is de serie weekendactiviteiten in en om het Tongerlohuys. Een van die activiteiten is een historische wandeling.

  Lees meer »
 • Ontmoet vrijheid

  Ontmoet vrijheid

  21 september 2019 t/m 30 november 2019

  Onderdeel van de expositie Verhalen van oorlog en vrijheid is de serie weekendactiviteiten in en om het Tongerlohuys. Een van die activiteiten is een tafelgesprek over Leven in vrijheid onder de titel Ontmoet vrijheid.

  Lees meer »
 • Slag om de Schelde

  Slag om de Schelde

  19 oktober 2019

  Onderdeel van de expositie Verhalen van oorlog en vrijheid is de serie weekendactiviteiten in en om het Tongerlohuys. Een van die activiteiten is een bezoek aan de (Canadese) oorlogsbegraafplaats.

  Lees meer »
 • Re-enacting Bevrijding van Roosendaal

  Re-enacting Bevrijding van Roosendaal

  25 t/m 27 oktober 2019

  Onderdeel van de expositie Verhalen van oorlog en vrijheid is de serie weekendactiviteiten in en om het Tongerlohuys. Een van die activiteiten is de re-enactment Bevrijding van Roosendaal.

  Lees meer »
 • Activiteiten Spirit in Roosendaal

  Activiteiten Spirit in Roosendaal

  najaar 2019

  Spirit in Roosendaal heeft dit najaar een bijzonder programma samengesteld. Naast de tafelgesprekken Ontmoet vrijheid in het Tongerlohuys staan ook een aantal andere interessante activiteiten op de planning.

  Lees meer »