T T

Word jij de trotse eigenaar van een échte Ben Steffen of Thom van Amsterdam?

fotocollage expo Verandering 26 mei 2019

Op zondag 26 mei kun je voor de laatste keer genieten van de foto’s die samen de expositie Verandering vormen. In deze expositie laten fotojournalisten Ben Steffen en Thom van Amsterdam hun werk zien en wordt duidelijk dat er in de afgelopen 40 jaar heel veel veranderd is in hun vak.


Ontmoet de fotografen

Op de laatste dag van deze tentoonstelling is er de gelegenheid om Ben en Thom te ontmoeten en met hen van gedachten te wisselen over hun werk. Wat heb je altijd al willen weten over hun vak? Welke foto in de expositie vraagt volgens jou om een nadere toelichting van de maker zelf? Welke capriolen moesten ze soms uithalen om die éne bijzondere foto te kunnen maken? Hoeveel nachtrust hebben ze ingeleverd?  Waar haalden ze de tijd vandaan om de ontwikkelingen in hun vakgebied bij te houden? Je mag ze àlles vragen. Kom dus zondag naar het Tongerlohuys en stel jouw vraag nu het nog kan! 
 

Unieke kans: koop jouw foto

Als klap op de vuurpijl hebben de fotografen besloten, alleen op deze laatste dag, een aantal van hun werken uit de expositie aan te bieden voor verkoop. Een unieke kans om een prachtige foto te bemachtigen. Dat mag je niet missen! De helft van de opbrengst schenken Thom en Ben aan Artsen Zonder Grenzen. Een mooie geste die wij van harte ondersteunen!