T T

Afsluiting Mag Ik Deze Dans

afsluiting mag ik deze dans site 28 augustus 2022

In april doken zeven kunstenaars en drie muzikanten samen het depot van het Tongerlohuys in en kozen een bijzonder museaal object dat hen allen inspireerde. De tekenaars maakten een tekening bij wat ze zagen, de drie muzikanten deden hetzelfde, maar schreven er een nummer bij. Eén object, tien paar ogen en tien werken. Er misten alleen twee belangrijke disciplines: dans en theater!

Op zondag 28 augustus zullen Theaterwerkplaats Tiuri, Roosendaal Danst en Particles ter afsluiting van de tentoonstelling "Mag Ik Deze Dans?" werken uit het Tongerlohuys gaan interpreteren vanuit dans en theater. Tijdens deze dag zullen er afwisselend drie dansvoorstellingen meerdere keren te zien zijn in het museum en om het gebouw heen. 

De rode draad in de tentoonstelling is voor veel van ons herkenbaar, want wie is er niet op zoek naar liefde? Daarnaast gaan ze zich ook laten inspireren door een aantal nieuwe beelden die in de vernieuwde tuin van Hasselt te zien zijn, maar nog niet zo bekend zijn bij de Roosendaler.

Wisselend door het Tongerlohuys zullen de dansgezelschappen voor twee groepen van maximaal twintig personen dansen. Dit betekent dus dat er slechts 40 kaarten beschikbaar zijn voor deze unieke exclusieve voorstellingen. Ben er dus snel bij!

Kies bij het inschrijven voor één van de twee tijdvakken:
Tijdsblok 1: aanvang, 14:00 uur
Tijdsblok 2: aanvang, 15:45 uur

Entree kost € 10,- en wordt ter plekke betaald.
Enkel pin mogelijk.

Reserveren is mogelijk door een mail te sturen naar info@tongerlohuys.nl.
Geef hierin ook jouw voorkeur aan voor een tijdvak.